Brand Controll Rooms

Oman Oil Refineries and Petroleum Industries Company

Orpic is één van Omans grootste bedrijven voor de olie-industrie in het Midden-Oosten. Het bedrijf is eigendom van de regering van het Sultanaat van Oman en het Oman olie bedrijf SAOC en heeft raffinaderijen in Sohar en Muscat, als ook een polypropyleen productievestiging in Sohar. Men produceert brandstof, chemicaliën, plastics en andersoortige aardolieproducten voor binnen- en buitenland.

Voor het inrichten van het Sohar Refinery improvement project is Brand Control Rooms gevraagd meerdere onderdelen te realiseren aan de hand van onze TUNASS®-analyse. Het kale casco en enkele backoffice ruimtes hebben wij op onze unieke wijze ingericht, wat resulteerde in hightech, hoogwaardige en verantwoorde ruimtes. Naast een eigentijdse signing, met designinvloeden van het Oosten, hebben de ruimtes een luxe en hightech uitstraling. Toegepaste noviteiten zijn de intelligente privacy beglazing, dat van transparant met één druk op de knop matteert, gemummificeerde onderhoudsvrije beplanting vervaardigd van echte planten, onze exclusieve Brand On 24/7 stoelen met 3D zittechnologie en de nieuwste technologie voor het aansturen van de large format visualisatie systemen.


Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?

Onze effectieve aanpak is erop gericht u van offerte tot oplevering te ontzorgen; wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de planning, uitvoering en realisatie van het project.
Onze turnkey aanpak
Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?
Toegepaste producten