Brand Controll Rooms

Maatwerk interieur bedrijfsrestaurant

Onlangs hebben wij een nieuw, multifunctioneel bedrijfsrestaurant opgeleverd voor een op- en overslagbedrijf. Brand Control Rooms is gevraagd om het complete ontwerp en de realisatie van de ruimte op zich te nemen. Een mooi uitstapje van onze dagelijkse inrichtingen met veel maatwerk interieurbouw werkzaamheden.

Op basis van een in 2012 opgeleverde control room, die destijds aan de hand van onze TUNASS® ergonomie analyse na volle tevredenheid is gerealiseerd, heeft de opdrachtgever ons benaderd om het bedrijfsrestaurant volledig te renoveren en sfeervoller te maken. Hoewel we normaal gesproken geen bedrijfsrestaurants inrichten, kreeg men direct een heel goed gevoel bij deze samenwerking, tijdens onze presentatie van de toekomstige ruimte.

Ontwerp bedrijfsrestaurant

Aan het nieuwe bedrijfsrestaurant lagen een aantal belangrijke eisen ten grondslag. Zo moest het bedrijfsrestaurant een multifunctionele ruimte worden, voor zowel het kantoorpersoneel als het operationele personeel. Wij kwamen met een slim ontwerp, waarin een deel van het bedrijfsrestaurant is ingericht met onderhoudsvriendelijke zitplekken, speciaal voor medewerkers die buiten werken met droge bulk. De 116 zitplekken zijn voorzien van een onverwoestbaar en hygi├źnisch volkunststof tafelblad, dat eenvoudig schoon te houden is. 

Het bedrijfsrestaurant biedt ook ruimte aan medewerkers die er in alle rust willen flexwerken of vergaderen. Hiervoor is achterin het bedrijfsrestaurant een coffee corner ingericht, met vijf flexplekken en drie vergaderplekken. Dankzij het akoestische plafond en de toepassing van grote, akoestische fotopanelen wordt geluid zoveel mogelijk geabsorbeerd, zodat men elkaar niet tot last is. De diversiteit in kleurgebruik, het warme houtdecor en de toepassing van onderhoudsvrije beplanting, geven het bedrijfsrestaurant een representatieve en sfeervolle uitstraling. 

Projectmanagement

Het project is opgedeeld in twee fases, zodat het bedrijfsrestaurant niet dicht hoefde en de medewerkers zo min mogelijk hinder zouden ondervinden van de verbouwing. Beide fases zijn zonder problemen goed doorlopen, waardoor we weer een mooi resultaat hebben weten te behalen, dit binnen de vier weken die ervoor stonden. Het bedrijfsrestaurant is eind vorig jaar opgeleverd en onlangs feestelijk geopend. We krijgen er alleen maar positieve reacties over.

Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?

Onze effectieve aanpak is erop gericht u van offerte tot oplevering te ontzorgen; wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de planning, uitvoering en realisatie van het project.
Onze turnkey aanpak
Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?