Brand Controll Rooms

Hong Kong Vessel Traffic Services

Door de grote toename van het scheepsvaartverkeer op de South China Sea was het noodzaak om het Hong Kong Vessel Traffic Services System (HKVTSS) te herinrichten en te upgraden. Vanuit hier coördineert de Hong Kong Marine al het scheepvaartverkeer op de territoriale wateren.

Na bezoeken aan enkele door ons ingerichte co√∂rdinatiecentra is Brand Control Rooms ingeschakeld. De uitdaging van het project was om alle zeer specifieke wensen en eisen passend te laten samenkomen in het ontwerp van de 12 consoles. Onze consultant heeft middels een deskanalyse alle knelpunten geanalyseerd. De proof of concept is aan de hand van een mockup op locatie in Hong Kong getoetst. Features van het compacte en transparante console ontwerp zijn onder andere een speciaal door Brand Control Rooms ontwikkeld elektrisch opklapbare monitorunit en een transparant elektrisch verstelbaar filterscherm dat hinderlijke zonlichtschitteringen op het water grotendeels afzwakt. 

Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?

Onze effectieve aanpak is erop gericht u van offerte tot oplevering te ontzorgen; wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de planning, uitvoering en realisatie van het project.
Onze turnkey aanpak
Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?
Toegepaste producten