Brand Controll Rooms

Engie Netherlands N.V.

Engie, voorheen GDF SUEZ, is een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie, het onderhoud en de distributie van elektriciteit, aardgas en duurzame energie. Het is, na overname van het Britse International Power, het grootste nutsbedrijf ter wereld.

Voor de vestiging in Eemshaven hebben wij een groot deel van de omvangrijke renovatie in de controlekamer uitgevoerd. Een uitdaging was de klimaatbeheersing en de geluidsoverlast en onrust door de continue aanloop in de ruimte. Door het bestaande koelsysteem enigszins aan te passen, door toepassing van LED verlichting, LED beeldschermen en door het plaatsen van een scheidingswand hebben wij deze problemen weten te tackelen. Door de nauwkeurige afstemming van alle elementen, de kleurstelling en materialen met als toevoeging het op maat gemaakte eigentijdse meubilair, is de ruimte nu functioneel en representatief. Voor een lange periode kan men hier weer geconcentreerd en prettig werken.  

Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?

Onze effectieve aanpak is erop gericht u van offerte tot oplevering te ontzorgen; wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de planning, uitvoering en realisatie van het project.
Onze turnkey aanpak
Op zoek naar een andere maatwerk oplossing?
Toegepaste producten