Brand Controll Rooms

Over ons

Brand Control Rooms ontwerpt en produceert duurzame innovatieve maatwerkoplossingen, variërend van enkel een 24-uurs werkplek tot aan compleet ingerichte ruimtes.

Voor o.a. hulp- en security diensten, overheden en multinationals leveren wij custom made meubilair of richten wij op turnkey basis meld- en controlekamers, dealingrooms, beheerscentra en remote control operations centra in. Zo transformeren wij lege (casco’s) of gedateerde ruimtes naar compleet ingerichte efficiënte ruimtes die volledig afgestemd zijn op het operationele proces en waar veilig, gezond en efficiënt gewerkt kan worden.

Specifieke uitdagingen met betrekking tot klimaat, akoestiek en-/of verlichting pakken wij aan en komen met passende oplossingen. Alle projecten worden in eigen beheer uitgevoerd, waardoor wij ons flexibel kunnen opstellen. Brand Control Rooms is voortdurend op zoek naar innovaties om onze producten verder te verbeteren en de meest ultieme oplossingen te verwerken in projecten. Dit geeft ons absoluut een unieke positie in de markt.

Visie

Wij geloven sterk in de kracht van mensen. De mens staat centraal in onze werkwijze en onze producten. Wij worden enthousiast van een samenwerking waarin één plus één drie is. Een partnership waarin we samen werken vanuit een intrinsieke drive om onze oplossingen mooier, slimmer en beter te maken.

Dit zoeken we bij onze klanten, partners en binnen ons team. Het streven naar perfectie vanuit de passie voor ons vak heeft de afgelopen jaren geleid tot duurzame, solide relaties en heeft ons gemaakt tot een betrouwbare partner voor uiteenlopende projecten.