Unieke samenwerking voor optimale controle

10 januari 2018
Unieke samenwerking voor optimale controle

24, 25 en 26 januari 2018 staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Brand Control Rooms en Regel Partners zijn aanwezig om de beursbezoekers de nieuwste toepassingen in o.a. VR te laten ervaren en te inspireren op het gebied van innovatieve software- en turnkeyprojectoplossingen.

De samenwerking tussen Brand Control Rooms en Regel Partners is erop gericht om u volledig te ontzorgen in de oplevering van complete, turnkey ingerichte meld- en controlekamers. Waar Brand Control Rooms zorgt voor een ergonomische, 24/7 werkomgeving, zorgt Regel Partners ervoor dat alle technische disciplines en subsystemen worden geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke software. Gezamenlijk ontwikkelen we meld- en controlekamers, waarin de juiste informatie overzichtelijk gepresenteerd wordt in een optimale ambiance. Een unieke combinatie van functionaliteit en design, met 100% controle als resultaat. 

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Deze intensieve samenwerking staat borg voor veel innovatieve toepassingen, die we met u delen vanuit een gezamenlijke stand, tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Op de meest moderne monitoren demonstreren we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebouw automatisering, systeemintegratie en informatiemanagement. Daarnaast delen we de laatste noviteiten omtrent 24/7 meubilair, ergonomie, human centric lighting: alles wat nodig is om u gefocust en geïnformeerd te houden.  

Bezoek onze stand met nummer B8 in hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht op 24, 25 of 26 januari. U bent van harte welkom! De toegang is gratis.

Ga terug