Brand Controll Rooms

Experience Center

De mogelijkheden voor meld- en controlekamers ontwikkelen zich razendsnel. De laatste innovaties delen we met u vanuit ons unieke Experience Center. Een hightech ruimte van bijna 1.000 vierkante meter groot, waarin u onze producten en innovaties persoonlijk kunt ervaren. Hier krijgt u de best mogelijke indruk van wat er mogelijk is op het gebied van design, ergonomie en techniek en welke van deze opties het meest bijdragen aan uw operationele processen.

Het Experience Center bevat een aaneenschakeling van innovatieve 24/7 werkplekken in combinatie met de nieuwste generaties audio visuele oplossingen en software matige aansturingen, een compleet gebruiksvriendelijk concept dat als het ware zo in de praktijk kan worden toegepast. Veder worden hier alle facetten van een goede controlekamerinrichting ruimschoots vertegenwoordigd. U maakt kennis met onze eigen oplossingen op het gebied van onder andere akoestiek, high tech videowalls, computervloeren, ergonomisch 24/7 meubilair, akoestische klimaatplafonds en (biodynamische) verlichting. Deze en andere producten kunt u ervaren op een manier die de daadwerkelijke werksituatie evenaart. In real-life, maar ook in virtual reality. De VR animatie maakt het mogelijk een virtuele, compleet ingerichte, state-of-the-art controlekamer binnen te lopen, terwijl u informatie krijgt over de aanwezige innovaties. 

Naast een etalage van de laatste ontwikkelingen, is ons Experience Center ook een goede checklist voor de inrichting van uw controlekamer. Door uw operators plaats te laten nemen in de werkomgevingen van het Experience Center, krijgen zij een goed besef van welke technieken en producten zij nodig hebben om hun werk geconcentreerd en ergonomisch te kunnen doen. Dit helpt u alle operationele wensen en eisen helder te krijgen. Daarom vinden veel van onze analysetrajecten plaats in het Experience Center, zoals onze Co-Creator©.    

Bezoek ook onze productieruimte

Bij een bezoek aan ons Experience Center geven wij u een kijkje achter de schermen. Maak kennis met het complete productieproces en u zult zien dat achter alle technologische innovaties zeer veel ambacht schuilgaat. Onze designers praten u graag bij over de 3D-software, die we gebruiken om gedetailleerde 360°-designs te creëren. Deze ontwerpen worden direct ingeladen in onze computergestuurde machines, die – gecombineerd met het vakmanschap van onze interieurbouwers – garant staan voor hoogwaardige producten. Zo halen wij het beste uit mens en machine.

Maak kennis met Brand Control Rooms

Wij hebben de expertise in huis om al uw operationele uitdagingen te vertalen naar effectieve maatwerkoplossingen.
Lees meer
Maak kennis met Brand Control Rooms